Pyssel i isolering

Bestämde mig för att ta tag i balkongen, då jag ska plugga en del i sommar och jobba mycket hemifrån så känns det fint att kunna sitta på balkongen. Så balkongen är nu skurad, ordentligt mycket alger och smuts som skulle bort, därefter målat med träskydd. Blev över förväntan fint, trodde faktiskt inte att det skulle bli så bra. Ska fortsätta projektet med att sätta upp kattnät och insynsskydd. Tids nog blir det nog ett bra ställe för lite hemmajobb eller bokläsning. Trots att jag har blåmärken på knäna efter att ha legat på knä och skurat och målat tre dagar i sträck, men det var det värt.

Kvällen har jag spenderat med att göra en pärm med mina minnessaker som ligger och skräpar runt härhemma i olika temporära lådor/mappar/korgar. Mindre plottrigt, vilket är skönt för en rörig hjärna. Jag tog sedan en promenad ner till vattnet och tog ett kvällsdopp. Inte direkt varmt men skönt för att rensa huvudet. Promenaden ner till vattnet och tillbaka påminde mig återigen om hur vackert jag bor och hur lycklig jag är över det. Dag för dag så blir jag starkare och tryggare här. Denna ön och människorna i min omgivning ger mig sinnesro på ett sätt jag inte upplevt förut och jag är så tacksam.

Jag har länge haft svårt att få in en rutin i att skriva på bloggen. Jag har länge haft en spärr gällande mitt skrivande då det blivit förknippat med prestation. Som så mycket annat i mitt liv. Jag ska dock försöka ändra på det nu och bara skriva för min egen skull.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Kvällens tur till vattnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *